Jobb som finns i butikshyllan

mars 20, 2015 — Lämna en kommentarMitt vita vin och ett nytt kaffe, det ena på monopolets hylla, den andra i en webbshop med sina systrar. Nu jobbar jag med mineralvatten, vichyvatten, fudge och hans moster. Vilket betyder en massa kul men också en massa tänkande på ingengörsnivå, inte helt min hemmaplan. Slut på jobbrapport. 

Nu tänker jag nollställa jobbhuvudet på bästa sätt och rida med min dotter och min far. Finhetsnivån på det! Tre generationer till hästs, nästan så jag börjar gråta av bara tanken. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s