Blogg85: ett långt sommarlov

mars 21, 2015 — Lämna en kommentar

Bildtext en målbild.

Tidigare somrar har jag jobbat en stor del, inrättat kontor på landet och tänkt att jag nog käckt designar några smörburkar vid sidan om stallshäng och strandliv. Nejnejnej.

Så här fyra år in på företagarskapet ska jag nog ha ett ordentligt sommarlov. Basta. Så målbilden är den ovan. Om jag nu redan kör igång kampanjen lång sommar så borde det lyckas. Sen kommer nån att ge mej drömuppdraget i början av juni och det skiter sej. Men då ska det vara så drömjobbet att jag går på moln bara av tanken. Kan inte ens komma på vad det kunde vara, så utarbetad är min grafikerhjärna.

Nej. Lång sommar och glass och böcker och hästbajs och utflykter och bakning och kojor och tassiga inredningsprojekt. Det är mitt drömuppdrag. Allt annat får kalla handen.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s