Blogg76: spänt

mars 30, 2015 — 4 kommentarer

Igår ägnade jag en lång stunds eftertanke till alla helgens synder (godsaker & alkohol, jag hade ju varit på polttare) där jag stod i sadelkammaren och försökte komma i ridbyxorna. Fick nästan ligga ner på betonggolvet för att få fast knappen, det stramade nåt förfärligt. Insikten en stund senare — jag är iklädd 9-åringens ridbyxor. Sen var jag såhär glad igen. 

4 svar till Blogg76: spänt

  1. 

    Kommer ihåg när min pappa drog på sig ett av mina jeans på landet i misstag. Nog vuxenstorlek, men ett par riktiga low waist-jeans i den stilen man hade typ 2003. Sååå konstigt att se dem på honom.

    Gilla

  2. 

    Hahaa! lyckades du klämma dem på dig så kan du lugnt trycka i dig hur mycket som helst.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s