Blogg72: svallet, likt Sue

april 3, 2015 — Lämna en kommentar

Häromdagen klippte jag mitt hår. Det är inget märkligt i sej, men efteråt fönade min underbara frissa det likt Sue Ellens hår i Dallas. Jag skriver underbara frissa eftersom hon verkligen är guld och aldrig skulle komma på tanken att sjåpa till det med mej. Tills nu. Ser ni, det är mode. Det visste jag inte. Men hon, frissan, är ännu också guld och förlåten. 

suellen2

Ty Sue Ellen är okej, tantfluff är däremot inte: en goding ur arkivet. Jag har bytt frissa sen dess. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s