Blogg71: just nu

april 4, 2015 — Lämna en kommentar

Det blir så konstigt då jag tidsinställer blogginlägg. Ingen hemlis, mitt Blogg100-projekt lever endast på förtidsinställda inlägg.  Det hade gått åt pipsvängen annars. Så ni kan tänka er hur konstigt det känns att skriva en text (idag är det onsdag innan påsk) som jag vet att publiceras lördag morgon. 

Nu sitter jag på kontoret och svettas över mina lakupåsar men på lördag snarkar jag troligen i landesängen, i både mat- och friskluftskoma. Så jag vill vara riktigt riktigt ärlig. Det här är inte nån reality show. Tänk er rutiga landelakan och dregelsnark och en pytte stughalva som luktar apa (det gör den varje morgon om 4 apor fått snarka fritt under natten.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s