Krokigt och håligt

april 8, 2015 — Lämna en kommentar

Vi fick ju faktiskt en goodiebagbokutgivningen. Den innehöll bla två garnnystan och en virkkrok, och eftersom virka är nåt som känns lättare fick det bli det istället för stickning. Åtminstone så här till en början. Kände mej mycket hipp där jag satt med en engelsk deckarfilm, ett garnnystan och lite hjälp från youtube.

Först bidde det början till en sjal. Sen funderade jag vad i piip jag gör med en sjal, sprättade hela härligheten och började på ett fodral till iPaden. Men när kommer jag att orka peta in den i ett fodral? Aldrig. Sprätt igen och nu är jag fyra varv runt på en tubhalsduk. En ganska hålig version för att det ska gå så fort som möjligt.

En blåsa på tummen har jag också. Så här går det sen. Jag är flyktig som en dagsslända.

Bild kommer om den blir färdig.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s