Ragg?

april 9, 2015 — Lämna en kommentar

På kontoret. Vi står ett gäng och pratar då kvinnliga kollegan intill mej plötsligt utbrister ”du är som en anime-figur! Jag vill ta dej och sätta dej i fickan!”. Jag bara stirrar förvånat och får inget sagt. Hon tillägger ännu ”jag tror jag är straight, men man vet ju aldrig”.

Jag valde att garva bort det, men vete faa-an om det var ett skämt.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s