Blogg65: näh & yeah

april 10, 2015 — Lämna en kommentar

Ursprungligen hade jag tänkt att detta Blogg100-projekt skulle leda till bättre inlägg och en van touch. Men om det inte ens efter 34 inlägg känns som en upplyftare så får det vara. Jag är så mycket bättre när jag verkligen vill blogga och inte när jag ”måste”. 

Så back to det gamla viset. Vilken LÄTTNAD! Dessutom är det kivafredag och mitt kök är fullt av vin (för en photoshoot, men det måste ju nog förtäras sen) och jag har hängt med kompisar hela veckan och fått insikter och det snusar vår och och och …

Saker jag verkligen ska blogga om och inte lista på nån fjantig 100-lista:

  • barn på nätet (minns ni jag lovade? det kommer)
  • Insikterna (aningen blajigt för en utomstående, bare with me)
  • frustrationen och glädjen med barn i skolåldern, such a soppa
  • infall (mitt bästa ämne)

Så. Nu vet ingen när nästa inlägg kommer (spoiler: det kommer inte imorgon). Det kommer när jag har fiilis. Hurra!

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s