Bulla & sol

april 11, 2015 — 2 kommentarer

Jag ljög tydligen, för nu bloggar jag ändå. Se nu vad bra fiilis för med sej! 

Idag var på snudd den bästa dan hittils på året! Tillika med bra brunch- och middagshäng bodde vi på stallet. Förutom det fantastiska vädret så var det ju bara för fint att rida med min ma & pa, och på barnens begäran blev det även picnic på ridbanan — med hästar och allt. 

Ty så ville de och så bidde det, för en gångs skull. Praktiska-Pia brukar skippa sånt, why oh why. Det gick hur bra som helst att käka bulla och dricka saft tillsammans med ponnysarna. De ville ju verkligen vara med! Men det blev inte särskilt långvarigt, ingen kan äta bulla länge då Kallehästen snålar intill. Paddy däremot spottade ut allt, haha.

Vi forslade därför alla tillbaka till stallet och fortsatte kalaset på bänken istället. Oh my, sån energibomb jag fick av solen, föräldrarna och det övergulliga barnen. Om bara en månad fyller det äldre barnet jämnt 10. Nyss skuffade jag henne runtrunt i vagnen, nu galloperar hon runtrunt med en fluffig ponny. Hej livet, du är allt bra magiskt och kiva!Samlarbild på Paddy & Selma. De har livsnjutar & picnic-minen på. 

2 svar till Bulla & sol

  1. 

    Tur att du ljög och ändå redan bloggade. Dina inlägg vara liksom gör min dag.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s