Sötsaker och favoriter

april 14, 2015 — 3 kommentarerHär är en fudgebild från Nadias fotosession i fredags (min bild, hennes godingar kommer först senare). 

Jag tror jag allra helst pynjar på förpackningar och etiketter och produkter. Sen näst kommer böcker och sen företagsprofiler. Om nån frågat för åtta år sen hade jag svarat all sorts marknadsföring inom modebranschen. För sex år sedan hade jag svarat att photoshoppa ljusspegling på bilar. För fyra år sen var det att klippa tv-reklam med tigrar och maskara. För tre år sedan var det människonära tjänster och produkter som ger välmående. 

Det har varit varierande, minst sagt. Just nu dras jag tydligen till vardagsprodukter som ger det lilla extra, instant feel good för mindre pengar. Fascineras oerhört av vad som får folk att göra köpbeslut i matbutiken, tex. 

Fudgen på bilden får du förresten köpa från Herkkukori på Nylandsgatan 17 i Helsingfors. Den är så smarrig att åtminstone jag börjar dregla ren i kvarteret innan. Finns i olika smaker också. 

– – – 

PS Vi har inget bloggsamarbete, det här är bara ett genuint tips. Jag är helt borttappad i regeldjungeln om jag måste nämna sånt? Allt jag lägger upp är ju egna alster. Den dagen den här bloggen verkligen gör ett samarbete lovar jag hojta högt längst upp.

3 svar till Sötsaker och favoriter

  1. 

    Garanterat söt och GOD! Dreglar ännu.

    Gilla

  2. 

    Tack, den var ljuvlig, och B var av samma åsikt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s