Sen sist

april 15, 2015 — 2 kommentarerHej från tvättmaskineriet. Ligger seriöst efter med byket och smusslar lite jobbtid till detta. Oh well, livet där ute känns så mycket mer lockande men det är onekligen roligare med rena strumpor. För alla.

Sen igår har jag varit med och fixat en föreläsning om barn på nätet på kidsens skola, massvis tänkvärt där. Det är skrämmande hur dåligt vi vuxna beter oss på nätet, hur ska barnen då ens ha en chans att vara bättre? Ansvarsklibbet är påtagligt och alldeles för stort. Så nåt att tänka på! Vi är alla förebilder och mobbning lämnar ärr för livet. Mer om det senare.Efter föreläsningen blev det ännu kompishäng och Seinabo Seys keikka på Tavastia. Två saker: älskar den kvinnans röst och älskar att göra halvspontana utekvällar. Tvärtemot den allmänna uppfattningen om att en nog ska hem och lägga sej i tid, mycket imorgon jaada jaada. Ibland måste man gå ut! Lägga alla måsten på hyllan och skratta ut en kväll.Jag må vara lite trött här bland kulör- och vittvätten. Men jag är tre nivåer gladare! 

Bonus: vakna intill en sömnskruttig 8-åring som stolt berätta att hon minsann skurat vessan igår när jag var borta. Den stoltheten, minns ni? Den är alldeles för bortglömd och förminskad. 

2 svar till Sen sist

  1. 

    Yes! receptet för en gladare människa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s