Äntligen

april 16, 2015 — Lämna en kommentar

Oftast är jag handlingens kvinna. Kass tålamod och myror i brallan, den riktigt störande varianten. Så det har gnagat sakta hål på mitt sinne att beslutet om min kontorsflytt velats fram och tillbaka sen januari. Näj då, ingen större flytt, lugn bara. Inom samma kollektiv men till the dream place, absolut bästa platsen på min skala. Vem kan vänta lugnt på sånt?

Hyresvärden har sagt nej och villkor så tusan och nya hyresgäster har lovat luftslott och det har varit en sån nervförstörare! Varannan vecka har jag varit lugn och krass och aktivt glömt bort det. Varannan vecka har jag suttit på drömplatsen i smyg om kvällarna när alla andra gått hem. Smekt bordet och viskat ”snart, snart”. 

Gaaah! Så idag när det äntligen stod klart tog jag mitt pick och pack och stormade dit. Väntade inte ens till hyresvärden talat till punkt, han kunde ju ännu ändra sej. Balanserade mina vinflaskor och smörpaket dit på en gång och visslade lyckligt. Det skulle gälla först från maj fick jag höra sen, jag gissa ju att det fanns nån hållhake. För sent, nu borrade jag ren ner bopålarna. Djupt.

Bild vid dagsljus imorgon. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s