Specs åt Linn

april 16, 2015 — 2 kommentarer

Ett glasögoninlägg åt Linn:Transparent röda. Nyast i samlingen och mest varierande. Ser ut som vilka specs som helst men med vissa kläder & färger — boom! Lyser över hela torget. Märke Hilfiger. Gula. Mina käraste och mest använda, går inte att ha dålig fiilis i dessa. Får också mest komplimanger. Märke Benetton.Lila med 60-talsstuk. Gillar dom i perioder. Ger snäll look. Märke Sand.Bruna rektanglar. Mina första lite större, köpta när jag började på McCann. Kände mej mycket glassig, numer nästan bortglömda. Märke Elisabeth Arden.Ett annat favoritpar, bruna och extra stora men ändå inte för iögonfallande. Finns att få även i svart, de sitter inte alls på mej. Märke Sand.Solglasögon modell förrättstallrik. Använda hittills enbart utomlands, måste kanske svansa ner för Kungsgatan i Ekenäs i dessa i sommar. Märke Bruns Bazaar. 

Så! Det är ju störtomöjligt att säga vad som passar en innan man provat, de jag tycker ser snyggast ut i hyllan passar oftast inte alls. Kollade tex med avsmak på de gula först och väl på näsan ville jag inte ta dom av mej. Bonusbild på alla mina älsklingar. Sen finns ännu 30 par till som inte längre tål dagsljus, hehe. 

2 svar till Specs åt Linn

  1. 

    Galet tjusiga brills du har, tjejen! Tack för inspirationen förresten, måste rusa iväg och testa vårens nya nu. Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s