Stil schmil

april 20, 2015 — 4 kommentarer

Några från imorse. Uppenbarligen äger jag ännu ett par skor från 90-talet. Inte illa, lika bekväma nu som då. Försökte matcha med årtiondets buntstil dessutom, visst var det ungefär så här?Sen fyndet, dessa spännen:Jag vet inte hur nån får hederliga pins att hållas i håret utan smäigä och tuperingar, inte jag åtminstone. Jag vill inte heller fylla mitt rena hår med dessa smäigän en vanlig måndag, det känns så onödigt att måsta tvätta det oftare bara för att det är fullt av mojs. Så jag fann dessa spännen i cittaren. Dock bara i svart, ska försöka hitta bruna för extra kamoflage. Nu kan även jag knyta håret i trendiga knutar och fästa det (nästan) osynligt — och tjoa fritt hela dagen utan att vara rädd att det lossnar. 

En bonusgrej om hår: fick äntligen kollat på Youtube hur man gör en fiskbensfläta. Visade sej vara urenkelt! Nu ska jag ännu lära mej att göra det på mej själv. Barnets hår blev så här skapligt på första försöket:Igen fick jag användning för mina topp-kategorier, sidu. Go’ måndah!

4 svar till Stil schmil

  1. 

    Nämen skorna! kommer ihåg att du provade först ljusblå, men de fanns inte i din storlek så de blev beige, visst var det så?

    Gilla

  2. 

    Den stilen är underbar! Skorna är ju jättehäftiga!😁 Det där med frisyrer måste jag med bli bättre på.. Du verkar vara grym!👏

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s