Göttgött

april 26, 2015 — Lämna en kommentar

Fredagen. Tre pics, det är allt jag har:

Jummijammi, allt blev gött fast jag säger det själv. Salladen var den enda på recept (melon, feta, tomat, vårlök, mynta, granatäpple, citron, olivolja, salt & peppar), resten by heart. 

Lördagen. Kidsen var hela dagen på idrottshuset och vid två fick vi gå och kolla på deras uppträdande på Hgk:s 140-års jublo. Mäktigt med över 200 gymnaster! Och stolthet i kvadrat att kolla på sina små dra hjulningar och stuff framför hundratals ögonpar, huh!På kvällen gick vi på middag med lyxkoncept, dvs hos grannen. Så skönt att masa sej ner en trappa, beundra en exakt likadan kämppä (som såklart ser helt olik ut än vår) och få middag och bra sällskap utan att ens behöva sticka näsan utanför dörren. 

Söndagen. Idag hände det som aldrig hänt förr. Eftersom både ridning och fotis plötsligt inhiberades gick vi alla fyra på leffa. Voi lyxen! Efteråt hann vi shoppa en till bröllisklänning till den andra brudnäbben och bara masa runt på stan. Och ikväll jubla alla över att tähdettähdet var tillbaka i rutan. Visst känns valet så avlägset, trots att det är bara en vecka sen? Nu har jag lagt kidsen med nöttekniken, dvs ger dom en nöt att fundera på tills morgonen. Det blir otroligt tyst av det, tipstips! Gamla godingar är ”hur låter det inuti ett russin”, ”hur många zebran ryms i 20:ans buss” och kvällens ”hur många skosnören behövs för att fläta ett hår”. 

Så bästa helgen! Tretton havreflarn av tio möjliga.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s