Nonsens

april 29, 2015 — Lämna en kommentar

Jag drömmer om en sån där skir pinne i ädelt träslag med en miniatyriskt snidad hand i ena ändan, vet ni? En pinal från gångna sekel, eller så tror jag bara för att det finns en sån hos mina föräldrar som härstammar från nån gammal onkel. Varför? För att det kliar ofta på den där onåbara punkten mitt på ryggen. För att mitt arma huvud är totalt blankt på prioritet, viktighet, sans och pli. För att mitt sinne är grått av ogjorda saker. För att jag blev så arg igår (oh why kan jag inte hantera konsten att bli arg på ett konstruktivt sätt?).

För att jag på nåt sätt tror att den vackra pinnen skulle skrapa ryggpunkten på ett behagligt och träffsäkert sätt och till på köpet picka hyfs och klara tankar i min huvudknopp.

Det är ju en befängd tanke, ingen pinne kan slå vett i min skalle, förutom en trolleristav kanske. Så jag inleder seden obligatoriskt veckomöte med mej själv. Nej. Ännu bättre, obligatoriskt morgonmöte varje vardag.

På tal om kontorsrutiner. Jag har fått min första förfrågan om praktikplats. Det är ju fantastiskt om jag tänker efter — men utrymmet, kaoset & tisdbristen talar emot. Så nej, det bidde ingen praktikant (eller ryggskrapare, den tanken är onekligen lockande).

Så det blir musik istället. Det felar aldrig, extra plus för att det får mej att glömma ryggens krafspunkt. Och danska! Jag vill kunna danska. Finns det nån pinne som lär en danska?

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s