Vårsvackan och puss-messaren

maj 5, 2015 — 4 kommentarerHur kan man dyka så djupt? Jag är längst ner under skosulorna och nynnar sorgliga melodier. Inte ens vårljuset hjälper. Jag betar av på hemska to do-listor för att jag tror att det ska hjälpa, samtidigt bannar jag mej själv för att deklarationen IGEN är lämnad till sista sekunden. 

Tur att jag har världens underbaraste 9-åring som skickar dylika mess. Alla borde ha en puss-messare i sitt liv. 

4 svar till Vårsvackan och puss-messaren

  1. 

    Nåmen hur gick det nu så här. Mitt råd är att sova gott, pussa och krama alla dina fina på morgonen, spatsera nynnanade på en glad melodi till jobbet och ta dagen som den kommer, utan att fundera på allt som borde göras, låt det bara rulla på, kanske det fungerar, om inte så tar du en annan taktik följande dag. Men det vikitgaste är att du dessutom unnar dig något gott, choko i mängder, glass, bulle va som helst. Puss på dig!

    Gilla

  2. 

    Puss-mess kan underlätt tillvaron!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s