Blalablabla blaaaaa

maj 12, 2015 — 2 kommentarer

Vi har en liten snorinvasion på gång i casa de Pucko. Så här efter en dag innanför hemmets fyra väggar har jag virkat fem kilometer, hittat en ny Netflix-serie Grace and Frankie (oklart ännu om jag gillar), läst Hotell Gyllene Knorren med rätta röster (älskar att vara Ritva) och kockat mac’ n’cheese efter att jag testat ekot i det tomma kylskåpet. 

Sen har jag fått en liten egenhändigt pysslad happy-bok av det äldre barnet, rättat en matteläxa, utöver de fem kilometrarna virk försökt mej på en virkad tröja (men har kört fast ty fattar nada av förklaringen vid ärmarna), löst ett korsord och svarat på ca tretton jobbmejl. Livin’ la vida loca här.

Och jösses! Tror jag äntligen hittat ett tryckeri jag kan vara zen med. Jo för Ilpo, min kontaktperson och hjälte, ringde idag efter att han personligen levererat en brochyr hos min kund och berättade hur nöjd kunden varit. DÄR har ni, era osympatiska och fantasilösa  tryckeripersoner, ingen av er vill ge det där lilla extra. Jag kan snart skriva en tegelstensbok om jobbiga tryckerier som varken har tid eller lust att betjäna. Okej, gäsp-ämne. Men stor grafiker-lycka över Ilpo. 

Märks det mycket att jag inte sett nån annan vuxen idag? På torsdag, bara allt snor är gone, ska jag föra min ma och kidsen till vår bröllopsfestplats för att skåda en blomdal som just nu lär blomma där. Och på fredag tänker jag provköra en bil just because. Och sen blir det 30-årsfest och brölli och 10-årskalas och hurra och konfetti! 

Men vitsi, bilbloggen har ni saknat va? Ett av mina favoritämnen. Ren de korta och rumphuggna mailsvaren av bilförsäljaren sätter ju mej i rätt mood. Ajaj, det ska bli manna det här. Och en roadtrip till Sykäräinen på kommande! Det är typ i Österbotten (tror jag). Min firmas allra första arbetsresa. Kan bli helt vad som helst.

Ja det märks ju att jag inte pratat med nån vuxen idag. TUR att jag har dej, bloggen. Puss! 

2 svar till Blalablabla blaaaaa

  1. 

    Härligt med bilblogg! Svara på alla hans frågor med en färg istället (typ: vill du ha en bensin, disel eller hybrid? så svarar du: Hmm, jag lutar mot vinröd just nu) Om han nämner din man, nämn hans man och se hur han reagerar 🙂 Det kommer att bli svinkul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s