Diggiloo

maj 13, 2015 — Lämna en kommentar

Ett verkligt lyxproblem, det har jag. Se jag ska gå på bröllop i helgen och så fyndade jag dessa begnagade godingar för en spottstyver på Soma Oma:Ett par gyllene Pura López i min storlek. Vau! Sånt här händer ju aldrig.

Jag hade en plan för bröllopet, en rosa klänning och så dessa skor. Men sen när jag gick het i garderoben här på kvällskvisten så kom jag på den sanna hemlisen med dessa skor: Det har ingen skillnad vad för trasa jag drar på mej, tillsammans med skorna blir det vrålsnyggt. Badaboom! 

Så nu gick jag från ett alternativ till minst sju, om inte fler. Jösse hare, jag kunde prova igenom hela min garderob med dessa skor. Jag kan fast vira in mej i ett osytt tyg och det funkar tack vare skorna. De är verkligen guld. Och jag kan inte bestämma mej! Det är det som är problemet.

En kommentar om bilden: 8-åringen har också insett magin i dessa skor och stolpar omkring i dom hela tiden. I ett skede var ena skon försvunnen och jag fick lätta andningssvårigheter. Tills jag fann den under hennes säng. Måste investera i ett kassaskåp för dessa. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s