Såja

maj 19, 2015 — 2 kommentarer

Igår. Dödade flätan. Panikandades över den här våren och försommaren. Angstade över hösten (kallas vanlig företagar-angst, förekommer varje vår innan sommarsemester). Grälade på barn. Virkade fult. Hulkade över otillräcklighet.

Sen kom J med en ny veckolista med alla vårens viktiga tider & datum inskrivna. Han förklarade vänligt och tydligt när barnen spelar fotboll (freakin’ hela tiden), när vi sköter ponny, när det är läger och tandläkare och stafettkarneval och hur jag för bilen på service, mej själv till gynekologen och när det finns pralintid. 

Så enkelt är det. Och så klok man. Och idag känns stuffet lite mer hanterbart. Jag är ännu i blindo gällande hösten och om vi har smör, eller ens bröd, på bordet. Men dessa saker brukar magiskt nog lösa sej innan midsommar, varje år. Så även i år. Jag har ju en arbetsresa på kommande som verkar lova mycket. 

Idag. Amish hår & skjorta. Inre frid. Fågelsång. 2 svar till Såja

  1. 

    Tur att det finns någon som kan hjälpa en att reda upp vardagen, skönt att du kan andas igen. Och känner jag dig rätt har ni nog både smör och bröd på bordet i höst. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s