Baby in the corner

maj 21, 2015 — Lämna en kommentar

Jag stortrivs i min nya corner office! Bilder finns förresten här. Jag sitter som underunderhyresgäst som bäst, han som eg. ska sitta här bor tillfälligt utomlands. Jag lånar en del av hans grejer, men ingen vidare framgång med det just nu. Hittills har både espressomaskinen och vattenkokaren börjat stärva och jag är livrädd att jag förstör hans dynamo och radio också. Antingen har jag dålig pryl-karma eller så valde han att fly fältet just när allt började vara på vippen till kaputt. Han som är bred som en ladugårdsdörr, nämde jag det?

Bortsett från det har jag nog den finste officen i stan.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s