Dagen Off

juni 2, 2015 — Lämna en kommentar

Är ännu också off efter den långa gårdagen. Det är tungt med en tour d’Ostrobothnia inom 20h. Raka vägar, vänliga människor, spännande dialekt, vackra vyer, rävar, hus, kor, hus. 

Har masat omkring här hemma i mjukisbyxor hela kvällen. Lade en timme på att torka nagellack. Insåg att det inte torkar. Läste finstilt text. Saknar tydligen en speciallampa (!). Gav upp. Masade lite till. Filosoferade. Saknade mamma (det är inte alls lika roligt att åka till stallet nu då hon sommarflyttat ännu längre ut på landet). 

En sak har jag lärt mej. Efter tunga och långa dagar måste jag tillåta mej själv att vara lite off. Ta det lugnt. Sova en power nap. Inte hetsa över allt jag inte orkar göra. Åtminstone jag kan vila mer effektivt om jag verkligen tillåter mej vila. 

Imorgon är jag en power grafiker igen. Jag laddar med choklad så länge (den med popcorn i, tipstips). 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s