Fokus

juni 24, 2015 — 2 kommentarer

  

Simskolan ja. Så här såg det ut i måndags. Regn, sim, spring, muta & gräs i 2,5H. Som tur tog jag regnet till stan när jag åkte. Istället fick de (kidsen) sol och punkkin. Gotta love finsk sommar! 

Men påriktigt. Känns som om allt överskuggas av ekonomisk kris, oroväckande politik, rasism, kvinnohat och depression. Jag behöver fokusera på vacker natur, kultur, mat, skärgård, djur, böcker, vänner & familj och godis för att inte gråta mej till sömns över att våra kids ska växa upp med allt det hemska. 

2 svar till Fokus

 1. 

  Jag håller så med! Jag vet inte om jag haft skygglappar tidigare, men allt runt mig bara osar orättvisor just nu. Det är kvinnohat, våldtäkter, massmord, giftgaser, korruption, massakrer, drunknade flyktingar, ekonomisk undergång och ett oändligt utnyttjande av natur och varandra. Jag har en elefant sittande på min bröstkorg och en svart gardin i sinnet. Behöver sommar, sol och zen. (känns själviskt och falskt att säga så, då det enda jag de facto gjort är LÄST om all misär. hur mycket sol och zen behöver inte alla de miljoner som LEVER misären?)

  Gilla

  • 

   vågade knappt skriva hur jag behöver vaggas in i en Astrid Lindgrensk sommar då så många enbart kan drömma om det. Andnöd även pga det. Funderar på att övergå till trådtelefon och handskrivna brev med allsorts medieförbud i digitalform.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s