Kneg och slit, idog och flit

juli 7, 2015 — 3 kommentarer

Årets största skämt, min sommarledighet. Inte för att jag klagar eller har så stor orsak att klaga, men i min kalender står det att jag semestrar mellan 15. juni och 15. augusti. Ha. Ha. Ha. Den semestern har inte börjat än och den kommer definitivt att sluta långt före utsatt datum. 

På torsdag ska jag igen ta tåget upp till Kokkola och därifrån åka tvärs österut in i finska skogen för att dra årets största presentation. Skjortan är ren struken och viktiga minen inövad. Jag ska få strumporna att snurra på mina åhörare, det är planen. Jag kan lätt säga att jag jobbat röven av mej, både för chansen och för själva presentationen.

Vad har hänt med mina barn, undrar ni? Jo de har fått ta fem långa kliv till självständighet medan jag jobbat. Och det är så sjukt roligt att smygkika vad de gör. Ju lösare tyglarna blir, desto mer kreativa blir de. Idag, eftersom ingen lunch syntes och deras magar knorrade, öppnade de ett smörgåscafé. De bakar också och svänger ihop smoothien och serverar allt med allvarsamma miner.

Om de vill rida packar de skottkärran full med sadel och alla attiraljer färdigt innan de knackar på kontorsdörren. Så jag måste pausa. Och så rider vi. Älskar deras rappa tag. 

Så nej. Jag har inget att klaga på. Men tack högre makt att den där simskolan ren tog slut. Och att det snart är fredag och del ett av detta stora jobbspektakel är i hamn. 

Här kommer mina produkter att snurra ännu innan det här året är slut. Alla sjuttiofemton stycken. Det känns overkligt och ganska så fint.
  

3 svar till Kneg och slit, idog och flit

  1. 

    Väldigt imponerad av dina kids OCH dina produkter. Jag försöker också vara ledig, men är väl mest ”ledig”. Nu blir det också några hederliga turer på Yle för att balansera upp ”ledigheten”. Hoppas du ändå får en skön sommar! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s