Cassis kisses

juli 12, 2015 — Lämna en kommentar

Då jag jobbar som mest koncentrerat, envist och sammanbitet, lyssnar jag på samma musik på repeat. Den här sommarens vattenprojekt har gjorts till Jessie Ware’s Tough Love (Deluxe), jag har säkert lyssnat igenom alla 15 biisin 30 ggr. Varje gång den här sången kommit har jag tänkt att snart snart skålar jag i en Kir Royal, när allt är klart. Champagne Cassis, det är ju samma sak liksom. Dessutom sjukt gott. Nå nu, när allt är klart, inser jag att hon sjunger om champagne kyssar.  Inte riktigt lika bra målbild, så romantiskt lagd är jag inte. Tur att insikten kom först nu. 

Nu semester med hästbajs och segling. Vi hörs när vi hörs om vi hörs.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s