Snoka

augusti 28, 2015 — 6 kommentarer

Jag är inte speciellt hemlig av mej. Kan riktigt bra tassa näck hemma utan att dra ner gardinerna eller skriva en massa flum här på bloggen, bara för att nämna några exempel. Men alla hittar sin spärr nånstans och jag hittade min.

Min kompis, som ska springa Helsinki City Run imorgon, berättade att man kan gå in på nätet och i realtid snoka hur var och en springer loppet. Fick ryshår på armarna av bara tanken, att nån kunde sitta hemma i sin soffa och kolla hur fort/långsamt jag springer. Om det är nåt jag är riktigt riktigt tyst över är det mina prestationer som gåggare (gå+jogga=gågga). Så hemlig faktiskt att jag inte använder en endaste app till att kolla avstånd och tider och puls och kalorier. Så inte ens jag själv vet vad jag riktigt sysslar med, uuuu så hemligt.

Fast det var ett sidospår. Det var eg inte meningen att bara berätta om hur ingen kan snoka fram min prestanda, utan att en snok i storlek extra large (så stor att dina fiskefångstarmar inte räcker) bor på mina föräldrars vind och fångar möss. Det är typ mösshimlen för båda parter. Katter är so last year.

Så länge den håller sej till enbart vinden är alla parter nöjda, förutom mössen då. Och mellan raderna kan ni ännu läsa hur cool morsa jag har. Bättre en snok på vinden än en vind i snoken (fredagens bedrövliga loppukevennys).

6 svar till Snoka

 1. 

  Jag är tvärtom, jag instagrammar alla mina träningstider. Det ger mig motivation att träna, plus att Sandra Eriksson brukar peppa mig. Det känns bra att ha en olympier som strängt övervakar ens träning. Vår gemensamma kompis Mats brukar också ha åsikter om min träning, vilket är bra.

  Gilla

 2. 

  Jag brukar tänka att hur långsamt jag än springer så varvar jag varenda lata fan som är hemma på soffan.

  Gilla

 3. 

  Tassar näck, även då jag för länge sen bodde i första våningen. Dom som råkade se klagade inte. Åt mej iaf.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s