Bullisar mm

oktober 4, 2015 — Lämna en kommentar

Kanelbulledagen till ära ska ni få ett citat av les kids

— vår mamma är en riktig bullatant! Ja alltså hon bakar inte, hon äter dom

Glufs!

  
Dessa bullisar* bakades först av kidsen, sen av mej. Så går det då man (jag) lovat bullbak alldeles för sent på kvällen. Fick på hedersknyffelsord lova att de finns kvar ännu imorgon. Är litelite bakis efter en brakfest igår, osäkert om jag kan hålla mitt löfte. 

Glufs!

  
Och på tal om bakis. Jag är ju aldrig det nuförtiden och nu har jag kört megarojs två helger på raken. Idag fick jag stå och huttra & småskämmas, först på ridplan och sen i en futiskupla. Och nu bakar jag ännu bulla. 

Glufs!
* bullisar är bara bulla, inget kanel & annat mojs

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s