Enfingerssystemet och pensionerade troféer rf

oktober 12, 2015 — Lämna en kommentar

Uppdaterat trögt. Lovar ej bättring. 

Får se nu.. Sen sist har jag slutat äta värmedicin (fingret ju) så det känns som ett stort framsteg, men annars är fanskapet bara i vägen. Gick på baluns i lördags i stilettklackar och ett finger, så känns det liksom hela tiden. Väntar så på att bli en helhet igen.

 
Fast största minuset är nog hur alla vill berätta sina allra blodigaste finger- och tå-incidenter till mej. Yök. Eller hur många skrivfel det blir i mina jobbemail, läste med fasa allt jag skickat iväg idag. Låter mest asfull i skrift, måste därav blogga med enfingerssystemet via telefonen.

Annars har denna nya vecka börjat med äckligt låg energinivå. Var helt slutkörd och tomhetsstirrade bara på arbetsrummet — tills jag kom hem och hittade en viss trofé på posten och fick en extempore-middag av bästisen. Lyx!!

Så orkar nog peka fingret i luften lite till, inte långt kvar till torsdagens verdict nu. Är litelite rädd för det, men vi säger att det blir bra. Kroppen är ju helt amazing på att reparera sej själv.

  
Så länge kan jag peka på denna. Fast har noll aning vad man gör med en trofé såhär i efterhand. Kliar sej på ryggen? Gör femkantiga hamburgarbiffar med? Läste nånstans om en Oscar-vinnare som använde sin staty för att nå lampknappen från sängen, att det var det enda den dög till. 

Den här ska nog få en egen uppgift.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s