Vinlådor på vift

oktober 13, 2015 — 2 kommentarer

Hade en så galet kreativ dag, en sån då det bara blommar stordåd ur mej. Och vilka fantastiska kunder som genast ger feedback! Speciellt på stordåd. Så genast vill de förhandla att vi kom överens om möte tills imorgon bright and early. Ska springa ner till södraste stadsdelen med två mock ups i äkta storlek. Kommer så att ha touhutippa när jag kommer fram.

Förra gången jag fraktade mock ups av papper flög de iväg längs Fabriksgatan. Då var de stilfullt byggda och på millimetern rätt. Nu har jag utlyst knivförbud så dessa är klippta med sax och långt ifrån perfekta. Men de kommer att komma hela och rena ända fram, de är ren nerpackade i en låda. Prioriteterna börjar vara på plats i den här firman. 

2 svar till Vinlådor på vift

  1. 

    Låter som en perffa dag! Stordåd med en hand dessutom samt feedback. Hurra! Min morgondag ska bli en sån. Med två händer.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s