Ett inlägg i tre akter. Om höstlov.

oktober 19, 2015 — 2 kommentarer

  
Introt är hur jag går krejsi över den här helgens höstväder och prakt! Vi har sett alla sorters vilda klövdjur (märker ni hur skickligt jag försöker unvika hur svårt det är att genast se skillnad på rådjur och hjort). Solen, ljuset och hela naturen visade sin bästa sida och åtminstone denna powertant söp sej full på feel good. Just vad som behövdes! 

Mellanakten handlar om festernas fest, ett 10-års bröllopsjublo i James Bond-tema. Vi gick all in. Såpass all in att den ena halvan rakade av sej håret och den andra halvan var så inhårad att hen inte kändes igen. Det talades om peruk, det tisslades om ny flamma. Bifogar bild så att fler ska ha möjlighet att känna igen denna Yetikvinna i fortsättningen. 

  
Sista akten är ett tips att inte föra sina barn på lokalrevy i äkta buskisanda. Eller fritt fram om man efteråt vill agera parlör för ord som dildo och viagra. Nu kom vi undan med att de fick så många andra (onödiga) intryck att dessa försvann i sorlet. Men nåt att tänka på nästa gång! 

Encoren är vår ridtur igår i det vackraste höstljuset och mina fantastiska fotografkunskaper. Jag var så före stunden att hästen inte ens hann springa in i bilden. Men ni ser magin va? Som att rida i guld.

  

2 svar till Ett inlägg i tre akter. Om höstlov.

  1. 

    Hästbilden är helt toppen(diamant- eh, guldbra)! Det behövs ju inte mera häst på bilden, skönt ljus!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s