Kurr kurr

oktober 21, 2015 — Lämna en kommentar

Jag är så enfaldigt funtad på matfronten att det som är förbjudet vill jag såklart ha. Gissar att de flesta andra delar detta gissel. Lösningen är såklart att inte förbjuda nåt alls, fungerar strålande. Allt med måtta. 

Men nu ska jag besöka arbetshälsovården tidigt imorgon för att ta en massa blodprov och har inte ätit sen 19:00. Jag dör. Gick en sväng till butiken och blev så tänd på en burk Ginger Ale att jag nästan föll på knä vid dryckeshyllan. Vid osthyllan tänkte jag öppna en burk smältost och börja skopa med bara händerna. Jag gillar inte ens smältost! 

Min teori är bevisad som sann, än en gång. Nu ligger jag i sängen och drömmer om allt jag ska äta efter blodprovet. Senast blev jag så svag att jag fick krypa upp för trappan till Torrefazzione och gny efter en banan. Såpass mycket lärde jag mej att jag packat ner en banan färdigt för denna gång. Men tills dess ligger jag här, svag och utmärglad, och drömmer om syltsmörgåsar. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s