Plats för fler minnen

oktober 22, 2015 — Lämna en kommentar

Känns lite som om jag detoxat, eller nåt. Började med att peta in 4 giga extraminne i min dator. Det krävde en skruvmejsel och lite fingerfärdighet. Sen tömde jag telefonen på 3500 bilder (hade lagrat dom annanstans innan). Så nu fungerar allt så otroligt mycket smidigare. Lättnad i nördformat.

Säger som min rumskollega när hon nyst: ”oj, där rök mitt närminne”.

Prosit.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s