Softa

oktober 24, 2015 — 4 kommentarer

Det svider lite att jag missade Sara Jungersten och Märta Tikkanen diskutera feminism idag på bokmässan. Över Saras senaste bok dessutom, som jag fick äran att göra. Sträckläste den medan jag layade. #döden, läs den. Sara kan lägga ord på så många bekanta och starka känslor och samtidigt tvinga en att fortsätta läsa och begrunda trots att allt inte är så vackert. Så jo, den diskussionen hade jag gärna hört. 

Annars också hade det varit gött att svänga förbi mässan och träffa Malin, hälsa på vinkunden och klämma på just en nytryckt #döden. Men jobbet kom imellan och sen familjen och nu ledighet. Eftersom jobbet tidvis tar så mycket, på ett bra sätt, måste jag oftare prioritera ledigt.    

 
Här står jag på en tom damtoa i ishallen mitt under Horse showen. Det gäller att kissa så länge alla andra sitter i läktaren. Hälsar folkmassa-fobikern. Det kan ju faktiskt också vara en liten biorsak att jag inte förmådde ta mej till bokmässan, max ett massevenemang per helg liksom. 

Den skarpsynte ser att mitt finger nått grönt-plåster-stadiet. Och att det konstant sticker ut likt en stel pekpinne. Det som inte syns är hur äckligt det är där under. 

På tal om Horse show. Fullkomligt älskade polishästarnas uppvisning. Så orädda och välskolade! De går genom eld (bokstavligen) och under en hel pressu och genom pafflådor och folkmassor. Tvekar noll. 

Just nu. J fixar hasselbackspotatis i ugnen, vi spelar olika kortspel, tidvis ligger vi bara i högar och däremellan sover nån en lur. Och i natt får man en extra sovtimme. Så jäkla skönt. 

4 svar till Softa

 1. 

  Måste läsa den! En kan inte vara everywhere at once liksom. Du prioriterade rätt!

  Gilla

 2. 

  Den boken åkte nu upp på julklappsönskelistan 🙂 Du ser förresten så fin ut. Ditt hår är typ helt perfekt.

  Gilla

  • 

   Tack för komplimangen! har noll energi med håret så det känns bra att det sköter sej skapligt på egen hand. Pannlugg är min räddning!

   Ja läs #döden, den är bra!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s