Att sprida lite färg & glädje

november 1, 2015 — 2 kommentarer

Idag var det barnfest på G18 och alla barn, såväl finska som utländska var bjudna. Jag fick äran att rycka in som ansiktsmålare och med nästan noll erfarenhet gick det ändå riktigt skapligt och var ju hur roligt som helst. De svåraste klienterna var de minsta med små myror i brallorna och den svåraste bilden var helt klart Hello Kitty (såg mest ut som Hello Shitty efter att jag varit framme). De mest tacksamma var killarna som ville ha Batman-masker över hela ansiktet. 

Hjälp så alla var gulliga! Och vilket tålamod, vilken förväntan och glädje som lyste kring alla. Målade minions runt ögat på en hel syskonskara från Afganistan. Och minst fem batman och fyra fjärilar. Det känns som om jag verkligen kunde bidra med nåt bra. Minerna de alla hade då de fick se sina nya ansikten i spegeln, de kommer att värma mej hela vintern. 

Vår ansiktsmålning drog så lång kö att vi måste bli kvar och måla ännu en timme efter att hela festen tog slut. Då jag steg upp från stolen efter 3h var jag trött men så mjuk i hjärtat. Efter en extrasvår blå mask på en liten irakisk pojke kom en tant fram och tackade för att vi lade ner sån omsorg och tid per barn.  

 
Fick speciallov att publicera denna Zebra som jag tursamt nog fick ta med mej hem från festen. Hon ska också ha guld, hon väntade till allra allra sist för att få sin målning. Sen gick hon på fotbollsträning så här och lirade som en vinnare. 

2 svar till Att sprida lite färg & glädje

 1. 

  Vår lilla flicka var iallafall super nöjd med sin Hello Kitty som du målade:). Jätte fint att så många frivilliga ställde upp. Ni lade faktist ner stor omsorg och tid på varje barn, rörande att se så många glada barn.

  Gilla

  • 

   Så roligt att höra!! Tänk att nåt som ser så simpelt ut kan vara så svårt att måla 🙂 Det var en jättelyckad fest, så roligt att få vara med och bidra!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s