Insta

november 3, 2015 — 2 kommentarer

Hej blogin!

Idag kör jag instatips. För mej är det en konstant balansgång över vad & vem jag kan tänka mej att följa (utöver kompisarna). Det handlar mest om att ha ett grepp över flödet, och om nån instans eller person uppdaterar för mycket så att kompisarnas och favoriternas bilder försvinner i flödet så blir det direkt unfollow. Så nu kommer en lista på tips på såna som ger mej feel good och som framförallt postar bilder i passligt maklig takt. Höga tantpoäng för att jag skrev så.

bahkadisch och Karin Ohlsson
En frilansande illustratör och grafiker som ritar skägg. Trodde jag skulle tröttna inom en vecka men är såpass imponerad av hennes stil och grepp om sina figurer och hur hon får dom att platsa varsomhelst – så fortsätter troget. Snyggt!

mommasgonecity med Jessica Shyba
En storbloggare från Usa som postar bilder på sina söta barn som sover ihop med hunden. Får så bra vibbar ända ner i tårna av bilderna. Här kan ni kolla exempel från bloggen.

The way we met
Underbara historier om hur par hittat varandra. Det enda kontot jag kan gå in på separat för att verkligen hinna läsa texterna, oftast hinner jag bara swoosha förbi i farten. Bra om man tex behöver döda tid på bussen och samtidigt få bra vibbar.

joannasbildgarage med Joanna Vikström Eklöv
Illustartör från österbotten men underbar humor och skön stil. Extratips: Joanna är dessutom månadens konstnär på Lilla Luckan!

matthewthehedgehog
Det här tipset fick jag av Catta som tidigare hade en alldeles egen igge vid namn Martti (även känd från Buuklubben:). Hög glädjefaktor på dessa igelkottsbilder!

feminist_tinder
Tjej på Tinder som är öppet feminist. Hon instagrammar bla konversationer med killar och hur de reagerar på att hon är feminist. Älskar att läsa hennes svar på killarnas sorgliga kommentarer. Tudelat roligt och sorgligt.

Bubblare: att följa olika kungahus. Bilderna är oftast grymt stela och konstiga just för att de måste vara så jäkla officiella. Här lönar det sej att följa i etapper för ingen orkar med dessa konstant i flödet.

Dela gärna dina bästa tips!

2 svar till Insta

  1. 

    Ljuvligt att även du hittat Matthew!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s