Mikko Alatalo

november 3, 2015 — 2 kommentarer

Det är spännande att gå till optikern. Sannolikheten att man hittar så fina nya bågar att man bara måste ha dom är riktigt överhängande – och det blir verklighet genom att optikern söndrar ens nuvarande glasögon genom en liten ofrivillig handrörelse. Knaks. Så nu inväntar jag nya blåa specs fast utgångspunkten var att spänna mina nuvarande röda. Turnissen jag, ty de röda finns ju kvar ihoppusslade, och enligt mej, helt lika fina som tidigare.

2 svar till Mikko Alatalo

 1. 

  Oj vilken dramatik det blev! 😀 Tack för sällskapet igår!

  Gillad av 1 person

  • 

   Tack själv! det var kul & inspirerande!

   Ibland har man tur 🙂 stod och dreglade av gräsligt ha-begär över de blå när den stackars optikern kommer krypande med mina söndriga röda i handen. Tänkte nästan krama henne av lycka, ville ju ha de nya.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s