Bloggtips

november 16, 2015 — Lämna en kommentar

(nu bloggar jag igen, istället för att jobba)

Trots att jag tipsat om detta tidigare, så kommer det här igen: Matkalla Perheeksi. Det är inte självklart att få barn och sätten att leva med det eller lösa det är många. Som tur är även möjligheterna många, om än alla inte har samma förutsättningar. Jag kan tänka mej att detta är ett av de dyraste sätten, att använda en surrogatmamma i Usa, men likväl en mycket intressant och ärlig blogg.

Speciellt detta inlägg fick mej att snyfta högt. Tvillingarna är beräknade på nästa års sida och jag kommer definitivt att fortsätta läsa. Förundras, undra, sucka, hmm:a, himla, snyfta och läsa. En blogg som väcker känslor måste ju ändå vara från den riktigt bästa ändan.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s