Jobba för glasögonfonden

november 16, 2015 — Lämna en kommentar

image_f5Hej från kvällsturen! (Det är tillåtet att sörpla en pirtelö om en går tillbaka till jobbet efter hembakt pizza och skön fiilis hemma). Ligger fruktansvärt mycket efter pga en miss i planeringen, ett febrigt barn och en överraskning. Shit happens.

Vill bara kika in och påminna om den evighetslånga diskussionen om att (INTE) jobba för synlighet. Fick frågan igen efter en lång (och skön paus) och kunde så självklart ge svar.

Efter fyra år som företagare kan jag ren med en del erfarenhet bevisa och extra rakryggat svara: gratis sk synlighetsjobb har ännu aldrig gett mej ett dyft. Inte pengar, inte livskvalitet, inte glädje, inte energi, inte nya kunder. De kunde ha gett mej ett rykte om att jobba gratis, ve och fasa. Så gör det inte. Jag gör det inte.

Eftersom mina (numer söndriga) röda glasögon syns på bilden kan jag berätta att jag imorgon ska hämta mina nya blåa bågar. Men det är så spännande för en annan optiker än hon som hade sönder de röda, ringde och ville att jag skulle komma in och välja ett par nya glasögon. Jag: Det har jag ju redan gjort. Hon: Oj. Kan du ändå komma och välja ett par nya? Jag: Öh. Okej?

Min glasögonkarma är inte den bästa, får se vad detta betyder. Antingen har det hänt nåt åt de blå eller så vill de ösa nya bågar på mej. Målet är att ha ett par i varje färg, så jag jobbar hårt för att uppnå det.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s