Kontorets HR-satsning

november 23, 2015 — 6 kommentarer

Idag var igen en sån dag att jag fyllde på minst tre nya punkter på listan med alternativa framtidsplaner. Så huisigt bra att jag bokat in arbetshandledning tills imorgon då, kunde ej ha kommit lägligare. 

Vad ska ni riktigt prata om? har många frågat. Ojoj, den här kvinnan är som en kran som passligt kommer att springa läck imorgon på morgonen. Spilla the beans liksom. Och så ska jag lyssna så att mina öron kommer att töja likt kastrullock. Ska suga åt mej allt som bara lossnar.

Räknar att jag jobbat fulltid redan över 12 år av mitt vuxna liv och hittills med noll handledning i ryggen. Fatta vilka resurser folk ruvar på, speciellt om de inte är så taggade. Just nu känns det som om ens lite pepp och knuff åt rätt håll kommer att få min vulkan att bolma stort. 

Bonusbild på mej i kockhatt:

 

Min högsta examen, som jag sen inte hade nån nytta av. Och hatten som så skulle krympa, den krömp aldrig. Eller jag väntar ännu.

6 svar till Kontorets HR-satsning

  1. 

    Det överlägset gulligaste jag hört! Att köpa studentmössa med växmån!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s