Juligt

december 26, 2015 — Lämna en kommentar

Så vart det jul i vårt hus med 12 pers runt bordet. Som sagt så för att spara på utrymmet hissade vi upp vår gran ovanpå flygeln. Sen skämtade vi om att granen är i västra flygeln, höhö.

 

12 pers betyder mycket spring så tog väldigt lite bilder. Stör mej lite nu, speciellt stunden innan alla vällde in och det var så fint, juligt och framförallt städigt. Tog bara en bild på en maffig solkatt just innan sjöslaget satte i gång. 

  

Sen var det högljutt och väldigt intensivt ända in på småtimmarna. Tror tom att jag sov före kidsen.

Vi kör det traditionella varannan jul per familj-systemet och trots att vi förra året njöt på en söderhavsö med min familj, så saknade jag för första gången just dom denna kväll. Kanske för att förra julen inte var en traditionell jul, så att det nu känns så galet avlägset sen vi julmyste ihop senast.

Imorgon tänker jag packa med pennor och papper till landet. Ingen orsak att ge upp ritandet bara för att julaftonen kom och gick. Och så har jag funderat nåt så vuxet som att packa med alla julblommor till landet. Har ej sysslat med sånt tidigare. Känns moget men envist och lite bökigt. Tänker mej en gammal tant som vill ha med sej mormors gamla och otympliga skänk till åldringshemmet. 

Så nu kan ni fantisera hur jag sitter i bilens framsäte och kikar fram bakom en famn full av intressant inpackade blomförpackningar. 

Vi kanske hörs därifrån.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s