Team up

januari 24, 2016 — Lämna en kommentar

Plötsligt slår det mej hur snälla vi alla varit i den här familjen, i flera månader. Hade en klassisk ‘jag-kör-bil’-raivare idag (ni vet när det är bushalt, snöstorm och kidsen grälar på baksätet) som bara kan brytas med A) stanna på busshållplats och hota med alternativ hemfärd, eller B) höja radions volym till 1000 och leka att en är ensam i bilen.

Men fatta. Förr gjorde jag detta minst en gång per två veckor. Nu hade jag inte behövt det sen typ september. Och jag har inte fattat att uppskatta förrän nu.

Hur fungerar ni när era kids grälar sinsemellan? Baserat på egna, mindre positiva syskongrälsminnen, har jag (ursäkta vi, det här är ju faktiskt team P och J) infört total respekt för sitt syskon. Klart man får gräla, sånt gör alla, men grunden ska vara respekt. Vem är inte ditt team om inte syrran/brorsan. 

Nu kan jag få äta upp detta när vi är längre in i tonåren. Men det funkar än så länge som smort. Alla konflikter diskuteras, smått gnabb får ingen uppmärksamhet och syrran är ALLTID på din sida. Lite av who you gonna call? — your sister!   Jösses så de är gulliga tillsammans. Än så länge. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s