Laddat

januari 28, 2016 — Lämna en kommentar

Med PMS-ångesten tryckande över bröstet har jag kravlat mej hela långa skitdagen hit, till sängs med choklad. Det är som om mina hormoner deletar alla mina filter för en dag (som – mind you – annars fungerar som smort) och gör mej till en svamp som sörplar i sej skit.

Det här var inte en bra dag att motta ett taskigt brev av en gubbjävel. Det här var inte en bra dag att vara hon som ska köra tre barn på två olika träningar. Helst ska alla barnen vara läxlästa och mätta och komma i tid. Det här var inte en bra dag att ha som deadline till ett viktigt projekt. Det här var inte en bra dag att mota energitjuvar i grind. 

Nånstans fann jag en vag aning om att betänketid är extra bra en dag som denna. Så gubbskiten får äran att vänta på en av mina power-dagar innan jag svarar. Deadlinen gick faktiskt att skjuta på lite, det var bara att fråga. Och energitjuvarna får underhålla sej själva. 

Kids går däremot inte att pausa – och tur det! De höll mej flytande. Och alla hann på träning och läxväskorna är packade för imorgon. Och bonusbarnet kom jag ihåg att returnera. 

Nu återstår chokladen. 

  
Humor från arbetsrummet. Pistolen har drällt omkring sen vår julfest och symboliserar numer en laddad kaffekokare. (Fast ja, vapen är förkastliga. Den här är fake.)

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s