Snowroller på franska

februari 8, 2016 — Lämna en kommentar

  
Utrustningförvaring hos oss. Grannen använder sitt fönster till torkade blommor eller nåt annat lika spännande.

Årets sportlovsresa coming up. Och inte vilken resa som helst, denna har vi sparat till i över ett år. Ruka och Lappland i all ära, men i år ska vi joddla på franska från en alptopp. Och sen skida ner.

Förberedelserna är än så länge mycket sedvanliga för alla parter. Jag har inte gjort nåt. Har inte ens koll på var mina skidbyxor är. Senast vi skidade klädde jag istället på mej tredubbla kalsare och ett par skalbyxor. Mais non! Dans les alpes är det nog riktiga skidbyxor som gäller. Måste hitta dom.

Herrn i huset har ren placerat ut prydligt vikta högar med tekniska plagg och så har han fixat nån sorts dricksystem som via en slang och en behåller förser honom med vätska mitt i backen. Idag plingade en exceltabell ner i mailen med vår budget.

Kidsen har sina ryggpansar och inte så mycket mer. De antar att jag fixat resten (höh). Extra utmaning är att ett barn råkar fylla år mitt i resan. Hon väntar sej presanger – men hon önskar sej inget. Jobbar hårt på det (not).

Så allt är som det brukar vara. Nå förutom att vi verkligen sparade för denna destination, så att hela familjen varit engagerad. I ett helt år. Men det kan jag berätta om i ett annat inlägg.  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s