Rocky Road

februari 17, 2016 — Lämna en kommentar

Fick arbetshandledning tidigare i veckan. Vi försökte tillsammans skissa upp arbetsveckan tisdag till torsdag. Tre dagars jobb i ett  helvetiskt virrvarr senare fick jag frågan om hur stor procent av avklarat jobb (virrvarr) jag är nöjd med på fredag morgon. Notera att fredag morgon står jag på flygfältet. 

Jag svarade 95% för att verka mänsklig och normal. Jag min lilla lögnhals. Men må sägas att i den stunden trodde jag att jag var ärlig. På heders ord. Men den siffran har flimrat för mina ögon sen dess, och den stämmer inte. 

En ensamföretagare har bara 100% och uppåt. Och det skiter sej alltid. Och veckor före semestrar är horror. Och jag är uppe ren i 110% och jag har ännu en hel arbetsdag kvar, som innehåller minst 110% till. 

Målbilden är flygfältet. Och jag skäms för att jag kommer texta min arbetshandledare från flygfältet med procenten. För att den är närmare 200 än 95. Insätt stor insikt här. 

Jag skäms för att det betyder att jag ändå inte är nöjd. Och nej, jag är inte galen. Jag bara insåg att 95% skulle vara sunt och nåt att vara stolt över. 200% är idioti. Därför skäms jag. Mitt arbetssätt är bara förödande. Lesson learned.

Ni förstår att jag verkligen behöver arbetshandledning – och att jag är så lyckligt lottad att jag får arbetshandledning. Den är så spot on dessutom, insikternas insikt om och om igen. Lucky shit. 

  
Dagens farligaste: det går att få home delivery på Rocky Road via Wolt. Dagens finaste: min gubbe såg till att just en sån landade hos oss ikväll. Dagens avslutning: jag äter upp den nu. I sängen.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s