La Vie en Rose

februari 24, 2016 — Lämna en kommentar

   

Samlarbild från i måndags

Idag har vi skidat som små skidtroll. Upp ner upp ner, från tidig morgon till sen eftermiddag. Till sist var vi genomvåta av snöfallet så vi fick ge upp. Men så bra backar idag och noll kö till liftarna. Och många vurpor! Vågar inte skriva alla utom jag, för då kommer jag att megavurpa imorgon. 

Imorgon fyller den yngsta av oss nio. J drog en sväng via bageriet och det lönar sej att fylla år i det här landet kan jag avslöja. Quelle bit de tårta, oh la laa. Imorgon ska det sjungas och festas. Plus att vi får sällskap inför helgen!

Dagens andra äventyr var att lyckas köpa ickedoftande toalettpapper. Hårfint nära att ett paket orange och persikodoftande papper åkte ner i korgen. Så nu är det rosa istället. Det måste vara nåt av det roligaste att shoppa i en matbutik utomlands, som julafton att packa upp allt man trott sej köpa rätt. Och rosa toalettpapper är ju det enda rätta för just det ändamålet. 

Och varje kväll kör vi favorit i repris, alla slocknar före 22. Det är tungt att ha sportlov. 

En skön gonattsång på det. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s