Blommor vs blommor

mars 8, 2016 — 6 kommentarer

Heja kvinnodagen. Fick en ros av min låtsaskollega. Han som brukar säga så dåndimpade och nedlåtande kommentarer om mej som kvinna att jag bara bits tillbaka. Ändå fortsätter han. Så han fick sin ros tillbaka som en bumerang.  Nu är jag en riktig ärkefeminist som bara bråkar.  Och han såg till att hela arbetsrummet fick veta att han tycker det. Otacksam är jag också.

Så framsteg på den fronten. Kul.

Sen kom jag hem och fick en bautabukett av min egen man. Blev uppriktigt glad, ingen ironi. För vi är jämnlika och han vet exakt varför kvinnodagen behövs. Och då tar jag emot vilka groddar som helst med glädje. 

Rosen av kollegan? Det lät ungefär så här ”här får du en ros på kvinnodagen för att det är så kiva att titta på dej”. 

6 svar till Blommor vs blommor

  1. 

    Men ögh vilken kollega. Hoppas du i din flytt fick flytta så långt bort som möjligt från honom!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s