Ha en riktigt bra dag!

mars 12, 2016 — 8 kommentarer

Väldigt ofta får jag sällskap på kontoret av kidsen. De sitter där i ändan på mitt skrivbord och gör läxor och pynjar med nåt eget. Eller så ligger de på soffan och läser Kalle Anka eller sitter direkt på golvet och ritar. 

Ibland svär mina kolleger. Sådär riktigt högt och oftast ganska fult. Då brukar de komma till mej och be om ursäkt att de svär så mina barn hör. Jag vet inte vad som är rätt, men har börjat hänvisa dom direkt till barnet. Så sen utsäktar de sej direkt. Kanske svårare? Kanske lär de sej, vad vet jag. Alltså de vuxna, obs.

Igår klädde 10-åringen på sej mina boots och glasögon. Och jag svär (hehe) att hon kunde svansa in där och sätta sej på min plats och vara en fullgod Pia. Ingen skulle märka skillnad på en lång stund. Kul syn.

Vill bara säga att det är en så grym rikedom att de bara kan plinga på dörren och komma in och hänga. Och att de hälsar så gulligt på varenda en kollega, det finns ibland långt över 10 stycken. Och att de pynjar på utan att desto mer involvera mej, innan de igen ropar ett glatt hejdå och går hem.

Igår hade 10-åringen hängt upp lappar över hela officen. De såg ut så här:

   
 

8 svar till Ha en riktigt bra dag!

 1. 

  Alltså SÅ ljuvligt! Kan du be 10-åringen skicka några lappar till mitt home-office?

  Gilla

 2. 

  Sötis!

  Gilla

 3. 

  Mitt kontorsbord är en samlingsplats för kidsens böcker som måste tejpas, det går åt mycket tejp. Not there yet. http://niklasgerkman.ratata.fi/blogg/article-48880-362821-sonen-pa-kontoret?offset_48880=10&categories_48880=3360

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s