Tudelat och farliga partiklar

april 24, 2016 — Lämna en kommentar

Ponnyklubben är inte riktigt vad den varit efter alla strapatser. Men vi kämpar på. Dagens hermokakka (ursäkta språket, men många ponnysar är benägna att bajsa så fort de får skrämselhicka) var grannens vårbrasa. Inte elden eller lågorna, utan röken och de små flagorna av aska som kom flygande. Hjälp! Små partiklar! Skydda er!

  

Jag heter Paddy och blir rädd för strunt. 

Vårens träning är på god väg, men än så länge har vi bara krystat fram tre hela galoppsprång. Det är svårt när det är svårt. Gissar att åldern också gjort Paddy mer försiktig, han vill nu vara bombsäker innan han vågar ge järnet.

På hemvägen stannade jag i Citymarket för lite hyllfotografering. Grav arbetsskada, kan knappt gå genom en matbutik utan att knäppa bilder. Men det här var första gången jag åkte på uppdrag enbart för att fota för ett kommande projekt. Om det är nåt jag går igång på så är det folks beteende i matbutiken. Alltså inte mitt knäppa knäppande av bilder, utan varför kunder väljer just en viss produkt. Vill starta egen gallupp-byrå. 

Meanwhile har våra kids spelat 6 fotbollsmatcher var. Ikväll var det så trötta att de slocknade innan sängen. Nästan. Men helt galet hurdan glädje och nytta det är av lagsport. Har fått sån insiktsfylla av det att jag själv smider planer på att bli del av ett lag. Tänka sej, den här ensamvargen. Mer om det senare.

Dagens största vill gå är Selah Sue‘s keikka på Nosturi på Valborgsmässoafton. Det kryper i hela min kropp av vill gå. Men vappafton? Svårt. Argh. För att citera mej själv (kornigt) ”det kommer fler tåg”. Men hjälp så störande jag kan låta. 

Är inte annars heller i världens bästa zen mode. Dels smider jag oväntade planer och dels vill jag bara krypa djupare in under täcket. Borde istället stryka businesskjortan och printa strikta avtal. Borde sluta använda ordet borde. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s