Åsikter om bla korv i kökslådan

april 26, 2016 — 4 kommentarer

1. Så här tänker jag kring vacciner:

Njah. Det finns ett pris på dagens samhälle som i denna individualism-boom inte syns. Vi är småsmå myror i lifvets stack. Jag säger vaccinera, det går liksom inte att komma undan systemet i den frågan numer.

2. Gällande skönhetsingrepp tycker jag så här:

Älska dej själv som du är. Det värsta är att ingrepp inte går att radera senare. Lika lite som jag visste vad jag kommer att idealisera som 30-åring när jag var 20, lika lite vet jag vad jag kommer att gilla som 50 nu när jag är 35. Intressant hur folk tror att mellan säg 15 och 30 raket-ändras man men sen slutar det i väggen. Jag tror på raket-ändring livet ut. Bring it on! Mycket mer spännande så. Men rakar hellre håret än boostar bröst, så mycket lättare att ångra sej.

3. Min sanna åsikt om muminmuggar:

Ganska egal. Vi har haft dom i skåpet i 20 år, men kunde ge bort varenda en utom kanske Sniff. Gillar faktiskt mer de muggar med Helja Liukko Sundströms bilder som vi har i skåpet.

4. Ska barn synas på sociala medier? Så här tänker jag:

Som små är det helt okej förutsatt att det inte är utlämnande bilder. Sen ska de själva få välja. Skulle aldrig drömma om att blogga om våra kids nu (de är 9 och 10) men hade inga problem då de var små. Frågar mycket ordentligt varje gång jag vill instagramma dom, här på bloggen syns de kanske 1 gång per år med deras tilltycke.

5. Är jag feminist eller inte? Så här tänker jag:

Alla gånger.

6. Mina tankar om kommersiella samarbeten i bloggar:

Blir uttråkad genast, men om alla berörda parter är nöjda så kör på. Kan ännu också fnissa åt Linns Jenkki-inlägg, tyckte det var så tassigt att jag planerade ett liknande parodi-inlägg med Lenkki-korv. Insåg sen att det inte var skämtbart. Men fatta hur kul det sett ut med en kökslåda full med länkkorv. Vassegoda att bekanta er med min humornivå.

7. Kan pojkar ha rosa kläder? Min åsikt om genustänk i kläder:

De kan ha precis vad de själva tycker. Och vuxna som tror sej veta bättre ska knipa käft. Det finns inget värre än gretna gubbar och gummor som släcker små barns egna speciella lågor. Huuu.

8. Dop eller namnfest – vad väljer jag?

Vi valde dop. Det var så länge sen att jag inte orkar ha nån åsikt om dopets vara eller icke-vara. Vi var unga och gjorde som det hörde till, idag vet jag inte hur det hade blivit. Finns heller ingen orsak att ta reda på.

9. Bloggska – är det ett viktigt språk?

Det är väl bara bra att många uttrycker sej i skrift i längre texter än ett sms. Är inte helt säker på om jag exakt vet vad bloggska är.

10. Den berömda bloggfasaden – ska man visa allt i bloggen?

Nä.

4 svar till Åsikter om bla korv i kökslådan

  1. 

    VILL HA KORVINLÄGG! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s