Polocrosse och livsnjuteri

maj 15, 2016 — Lämna en kommentar

O hemska öde, jag är sjuk som en gammal svettig skosula. Ligger mest i en grop i vår motoriserade säng och darrar. Känner mej som en avocadokärna på disco. 

Bara att skylla sej själv, först blev jag lite kall på seglingen och trots att jag i lördags kände förkylningen ticka i bakhuvudet drog jag 2h Polocrosse igår kväll. Men det var såååå värt det. 

Polocrosse är en blandning av la crosse och hästpolo och nåt som tydligen får mina strumpor att snurra i skorna. Har ren anmält mej på kurs i sommar och funderar på att köpa egna klubbor och vänja (stackars) Paddy och Allu vid spektaklet. I höst hoppas jag kunna spela regelbundet.

Här nånstans finns en video där vi övar med att leka hippa, dvs de andra försöker ta bollen av mej. Lyckas inte via telefonen länka direkt till videon. Men jag ser ut så:

Men först ska jag sjuka färdigt. Hade ren glömt hur hemskt det är att vakna i vagtimmen svettig och hög på feber då tom att ligga på kalla golvet känns som en bra idé. 

– – –

Allt mitt kursande kändes för en kort stund som en möjlig livs/ålders/identitets-kris tills min kloka kusin satte ett ord på det. Livsnjutning. Så bara jag sjukat färdigt ska det bli mer livsnjuteri med allt vad det innebär. Bring it!

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s